Close

15. oktober 2014

Pep dine tekster på LinkedIn med ▶ ★ ♦ ✓ •

Jeg er, som så mange andre, afhængig af feedback fra folk omkring mig. De seneste dage har jeg skrevet sammen med en tidligere kursusdeltager, som spurgte til, hvorfor han ikke kunne peppe sin profil op med tegn. Det umiddelbare svar er, at det giver LinkedIn ikke mulighed for, da deres editor er meget simpel, men der er faktisk en vej rundt om det.

Man kan bruge diverse tegn i sin “Korte beskrivelse” eller i uddybelsen under de enkelte job man har haft eller i andre fritekst-felter. Man skal bare kopiere tegnene direkte ind i LinkedIns editor, så får de lov til at stå. Jeg har foreløbigt testet i tre browsere (Firefox, Chrome og Safari), og det virker i alle disse tre browsere.

Følgende tegn har jeg fået til at virke:

Det ser sådan her ud i en profil på LinkedIn:

Skærmbillede 2014-10-15 14.13.35

Jeg anbefaler, at man overvejer at bruge disse tegn på profilen for at gøre teksterne mere levende og få f.eks. en flot punktopstilling.

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php:62 Stack trace: #0 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/partials/content-single.php(81): layers_post_meta(1353) #1 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(686): require('/customers/5/4/...') #2 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(643): load_template('/customers/5/4/...', false) #3 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(167): locate_template(Array, true, false) #4 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/single.php(20): get_template_part('partials/conten...', 'single') #5 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/5/4/...') #6 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/5/4/...') #7 /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/5/4/...') #8 {ma in /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 62