Close

Haais kunder og cases

Haai hjælper virksomheder med rådgivning inden for digitale og sociale medier

LinkedIn for virksomheder

Mediehuset Ingeniøren, VP SECURITIES, Vita34, Høje-Taastrup Kommune er nogle af de virksomheder og organisationer, der har fået LinkedIn-rådgivning hos Haai.

LinkedIn MasterClass

Subscrybe, DANA, Køge Kommune, Berlingske Media har alle deltaget i en Haai Masterclass. Det samme har en række VL-grupper, netværksgrupper m.fl.

Digitale projekter

Haai har været en del af REMA 1000s lancering af den deleøkonomiske tjeneste Vigo.dk. Desuden har Haai i en periode på mere end tre år været ansvarlig for HTCs Blinkfeed-tjeneste i Norden.

Annemarie Kirk afholdt et kort og relevant seminar om LinkedIn i ansøgningssammenhæng for vores studerende. De studerende har behov for hurtig og brugbar information om bl.a. aktiv brug af LinkedIn, hvilket Annemarie leverede.

Jesper Koppel, Studielektor, Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet


Fantastisk dag/aften netop afsluttet. Hele Subscrybe har været på LindkedIn-kursus hos Danmarks skarpste LinkedIn-ekspert: Annemarie Kirk fra Haai. Stor anbefaling herfra!
Morten Suhr Hansen, Managing Director, Subscrybe

Samarbejdet med Annemarie Kirk var yderst professionelt, og gjorde at både rekrutteringsprocessen og strategiprocessen var præget af ro, overblik og stort overskud.
Bent Bøkman, tidl. Kommunikationschef University College Sjælland

Annemarie has been very proactive and successful at leading the business development efforts with content partners in the Nordics and the Netherlands to build a news service for those countries from the ground up.
Yves Le Jan, HTC Director of Content and Services 2012-2015

Et udpluk af Haais kunder