Close

1. september 2015

I dag bør du følge med på LinkedIn

Hvis der er en dag, hvor man bør følge med på LinkedIn, så er det den første hverdag i måneden. Det er nemlig her, man har mulighed for at se hvem der har skiftet job og evt. også branche. Man kan ikke på LinkedIn fremdatere et jobskifte, så de, der starter på et nyt job i dag d. 1. september vil typisk opdatere i dag eller de kommende dage.

LinkedIn er et rigtig godt værktøj til at holde os opdaterede om, hvad der sker i netværket og hvem, der skifter en arbejdsplads ud med en anden, og netop på den eller de første dage i måneden, kan man se, hvad der sket og lykønske, de, der har fået nyt job.

Senest har LinkedIn også gjort det lettere at følge med i, hvad der sker i netværket, idet man i øverste højre hjørne på websitet kan se og klikke sig igennem op til 15 opdateringer fra netværket. Sådan lærte jeg for kort tid siden, at en i mit netværk helt har skiftet branche og er gået i lære et sted. Det nye område ser sådan her ud:

Skærmbillede 2015-09-01 07.41.18

Så anbefalinger herfra lyder, at man bør følge med på LinkedIn de første dage i en ny måned, da man her får indsigt i, hvad der sker i netværket. Arbejder man f.eks. med salg, så er det jo vigtigt at vide, hvis kontaktpersoner i virksomheder man handler med har skiftet job, for det repræsenterer jo både en risiko og en mulighed. Begge dele bør man reagere hurtigt på.