Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 79 LinkedIn Historier – Haai
Close

5. november 2020

LinkedIn Historier

Ethvert socialt medie med respekt for sig selv tilbyder i dag Stories og således nu også LinkedIn.

LinkedIn har for nylig lanceret Stories, på dansk Historier, som dog kun kan tilgås via deres app. Forskellen på Historier og fx en video, man deler som en statusopdatering, er, at Historier forsvinder igen efter 24 timer. På den måde bliver Historier ikke liggende som indhold, der permanent er knyttet op på en brugers profil.

Hvis du er inspireret til at prøve det selv, så skal du følge min anvisning herunder. Sådan gør du:

  • åbn LinkedIns app på din smartphone og klik på + ved Historie øverst. Det ser sådan her ud:

LinkedIn Historier eksempel

    • optag en video eller tag et billede direkte i appen

    • alternativt kan du uploade en video på op til 20 sekunder eller et billede fra din telefon

    • tilføj et klistermærke og/eller en tekst

    • tag evt. andre brugere ved at bruge @.

 

Vær opmærksom på, at du ikke redigere en Historie, når først den er slået op. Du kan kun slette din Historie og oprette en ny. Dine Historier kan ses af alle dine forbindelser og de kan dele dine Historier med alle deres forbindelser.

Ønsker du at se andres indhold, så kan du via billedet på forsiden (illustreret herover) let se hvem i dit netværk eller LinkedIn Influencers, der har delt en Historie. Når du ser en Historie, så er det nemt at interagere med den enten ved at sende en besked direkte til den, der har lagt Historien op, eller ved videresende den pågældende Historie til en anden LinkedIn-bruger.

Lige nu ligger der ikke mange Stories på LinkedIn. Det skyldes nok, at LinkedIns brugere generelt er lidt konservative, når det handler om ibrugtagning af ny funktionalitet. Men jeg tænker, at så snart brugerne får øjnene op for, at Historier forsvinder igen, så vil de se, at det måske netop er den funktionalitet de har manglet på LinkedIn: det lidt mere letbenede indhold, som ikke knyttes til deres profil for altid.