Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/a/haai.dk/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 79 Udfordring med sprog ved tilføjelse af links, videoer, filer etc. til personlig profil på LinkedIn – Haai
Close

4. januar 2017

Udfordring med sprog ved tilføjelse af links, videoer, filer etc. til personlig profil på LinkedIn

Jeg har her fra morgenstunden siddet og leget lidt med at tilføje mit seneste projekt til min LinkedIn profil. Jeg stødte dog på nogle udfordringer, da jeg ville linke til en video og skrive en tekst fra “Kort beskrivelse” og “Erfaring”. Første prøvede jeg faktisk at lægge link til videoen op i sidste uge, men da fejlede LinkedIn. Det sker desværre alt for ofte. Derfor prøvede jeg igen i dag, og efter en enkelt fejl fik jeg lov til at tilføje en video og den tekst, jeg ønskede. I dag var alt dette uproblematisk, men jeg løb alligevel ind i en udfordring.

Udfordring med sproget
Jeg har tidligere skrevet om Linkedin og sprog. Læs mere om LinkedIn og sprog her. Da dele af mit netværk på LinkedIn bor og arbejder uden for Danmarks grænser, så har jeg både en dansk og en engelsk sprogversion på LinkedIn. Min primære er faktisk min engelske profil. Derfor undrede det mig også i dag, da det gik op for mig, at jeg faktisk ikke kan have forskellige tekster knyttet til den video, som jeg netop har lagt op. Enten er overskrift og tekst dansk eller også er den engelsk. Teksterne kan ikke differentieres, alt efter om jeg er på den danske eller den engelske profil. Det er jo ret uhensigtsmæssigt. Jeg prøvede både under “Kort beskrivelse” og “Erfaring” og begge steder sker der det samme. LinkedIn kan kun have en version. Så nu har jeg valgt at lægge videoen og teksten op både under “Kort beskrivelse” og “Erfaring” og så lade en være dansk det ene sted og engelsk det andet sted, men det er langt fra optimalt.

LinkedIn profil opdatering af kort beskrivelse og erfaring med links, videoer, billeder etc.

LinkedIn profil opdatering af kort beskrivelse og erfaring med links, videoer, billeder etc.

Lignende udfordring under “Kompetencer”
En lignende udfordring har man faktisk under området “Kompetencer”, og da det er et ret vigtigt område, vil jeg behandle dette særskilt i et kommende blogindlæg snarest.