Skip links

Om Haai

Haai tilbyder en række ydelser med fokus på digitale og sociale medier

Om Haai og Annemarie Kirk

Haai er stiftet i 2011 af Annemarie Kirk. Annemarie har en fortid som bl.a. digital udviklingschef i Berlingske Media og digital strategist hos Mediacom. Haai har løst opgaver for bl.a. JP/Politikens Hus, HTC, Frie, Saxo.com, Mediehuset Ingeniøren og Kristeligt Dagblad.

Annemarie Kirk har mere end otte års erfaring som bestyrelsesmedlem fra Trap Danmark A/S. Traps autoritative indhold lever videre i Danmarks nationalleksikon Lex.dk. Annemarie Kirk har taget CBS Executives Bestyrelsesuddannelse 2020-2 og bestået med udmærkelse. Se Annemaries bestyrelses-CV her.

Du kan også kigge forbi Annemarie Kirks LinkedIn-profil her.

Haai hjælper virksomheder

Haai hjælper virksomheder med at forstå og navigere i den digitale, sociale verden. Annemarie Kirk har med udgangspunkt i fire udgivelser om LinkedIn hjulpet en lang række virksomheder og deres medarbejdere med at optimere både deres strategiske og taktiske brug af LinkedIn.

Læs mere om Haais produkter og services her på sitet eller kontakt Annemarie Kirk for en dialog om evt. samarbejde på info@haai.dk eller 21 73 30 33.

Haai støtter op om Dansk Industris Gender Diversity Pledge

Dansk industri arbejder via “The Gender Diversity Pledge” konceptet for flere kvinder i erhvervslivet; både på ledelsesgangene og i bestyrelserne. Haai støtter op om dette projekt.

Læs mere om “The Gender Diversity Pledge” hos DI her.