Close

onlinestatus

LinkedIn og onlinestatus

LinkedIn har for nylig tilføjet en funktion, der hedder “onlinestatus”. Denne funktion betyder, at andre kan se, om du er online, dvs. om du har LinkedIn åben i et browservindue eller er på LinkedIn via din mobil. Funktionen er slået til som udgangspunkt. Så også selv om du ikke ønsker at vise andre, at du […]

Læs mere