Skip links

Introduktioner på LinkedIn: desktop vs. mobil

Jeg indrømmer gerne, at jeg bruger LinkedIn mest på desktop. Det gør jeg primært, fordi jeg har sitet åbent i baggrunden, når jeg arbejder, og fordi mange af de ting, jeg arbejder med, bl.a. annoncering, håndteres fra desktop-versioen. Men med LinkedIns relancering i første kvartal 2017 er nogle features flyttet fra desktop til mobil. En af disse features er introduktioner.

Tidligere kunne man let på desktop se, hvem man havde til fælles af forbindelser og benytte LinkedIns “Bliv introduceret” jf. et tidligere blogindlæg her, men den mulighed er ikke helt lige så godt sat op længere på desktop. Det er den til gengæld på mobil, hvor man let kan bede en fælles forbindelse om en introduktion.

Det ser sådan her ud på desktop:

Og det ser sådan her ud på mobil, hvor LinkedIn allerede har skrevet en kort tekst, og det er let at sende beskeden af sted og bruge LinkedIns funktionalitet.

Mobil vinder altså klart her i denne lille konkurrence mellem desktop og mobil. Så hvis du ønsker at blive introduceret for en anden person på LinkedIn, gøres dette hurtigst og lettest via mobilen.