Close

8. december 2015

Relancering af beskedfunktionalitet på LinkedIn

LinkedIn har for nylig relanceret deres beskedfunktionalitet, så den ligner det man f.eks. kender fra Facebook. LinkedIns beskedfunktionalitet er i den nye version en blanding af en chatfunktion og en beskedtjeneste. Chatfunktionen kommer ind bl.a. fordi LinkedIn har tilføjet en mulighed for at sende det man har skrevet, når man klikker på “Enter”. Den nye beskedfunktion ser sådan her ud i desktop-versionen:

Skærmbillede 2015-12-03 12.53.13Flere har henvendt sig til mig og været irriterede over den nye funktion, fordi de ikke har været opmærksomme på den, og således er kommet til at sende beskeder i stedet for bare at hoppe ned på næste linje. Det har afstedkommet nogle pudsige beskeder, hvor afsenderen er kommet til at sende måske en linje, som modtageren har fået en mail med. Og så først efterfølgende har afsenderen sendt hele beskeden.

Løsningen er dog ligetil: Man kan slå fluebenet i funktionen “tryk på enter for at sende” fra, så sender LinkedIn ikke beskeden, før man klikker på en stor blå “Send”-knap, der kun er synlig, hvis man har fjernet fluebenet i “tryk på enter for at sende”.